Ülkemizde ve Fatihte Uyuşturucu ile mücadele yaygınlaşıyor

Sağlıklı, Başarılı, Huzurlu bir toplum oluşturulmasının önündeki en büyük engel Uyuşturucu ve Zararlı alışkanlıklara olan Bağımlılıklar dır.

Ülkemizde ve Fatihte Uyuşturucu ile mücadele yaygınlaşıyor
16 Aralık 2014 - 15:04

Başta Evrensel hukuk, Anayasamız, Kanunlarımız, Dinimiz İslam, Örf ve adetlerimiz nezdinde Zararlı alışkanlıklar Yasaktır+Haramdır+Ayıptır

Geleceğimizi korumak için gereken fedakarlıktan kaçmayalım, Kendi çocuklarımıza sahip çıkmak için bilinçlenelim, Kendimizi eğitelim, çevremizin bilinçlenmesine yardımcı olalım

 

DEVLET MİLLET EL ELE BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE HAREKETİ BAŞLADI

 

İstanbul valiliği Bağımlılıkla Mücadele hareketi Yönergesi yayınladı.

Bağımlılıkla Mücadele Hareketi Yönergesi ve yönergeye dayanak olan mevzuat gereğince, Tüm toplumu ve tek tek bütün bireyleri korumayı amaç edindiği dikkate alınarakilçemizde yaşayan sevgili çocuklarımızı, gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zararlı bağımlılıklara karşı bilinçlendirerek zararlı alışkanlıklar ve risk faktörleri ile karşı karşıya kalabilecek bütün vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi, korunması ve ihtiyaç halinde rehabilite edilmesine yönelik faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin Fatih Kaymakamı Sayın Ahmet Ümit başkanlığında "İlçe icra Kurulu" oluşturulmuştur.



Bu amaçla 12.12.2014 Salı günü saat 14:00'te Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe İcra Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

 

Uyuşturucu ile etkin mücadele proğramını yürütücek olan İlçe İcra Kuruluna Fatih emniyet müdürlüğü, Fatih Milli eğitim Müdürlüğü, Fatih İlçe Müftülüğü, İlçe sağlık Müdürlüğü, Haseki eğitim ve Araştırma hastahanesi, Bezmi alem tıp fakültesi, Fatih gençlik spor ilçe müdürlüğü, Fatih Kızılay başkanlığı, Fatih Yeşilay Başkanlığı, Fatih'te bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, Fatih İlçesi Muhtarlar dernek başkanı ve Balat Maviay derneği davet edildi.

 

Toplantıya İlçe em. Müdür yrd., Fatih belediye başkanlığı temsilcisi, İlçe sağlık müdürü, İlçe Müftüsü, Milli eğitim Müd., İlçe sağlık gurup baş., Aile ve Sosyal politikalar müd, Fatih Muhtarlar dernek başkanı, Karagümrük spor, Maviay derneği, Yavuz Sultan selim spor kulübü  yetkilileri ve Kaymakamlık sekreteryası katıldı. 

 

Toplantıda daha çok proje tanıtıldı, Bu konuda destek vermek isteyen sivil toplum kuruluşlarına, Akademisyen personele projenin açık olduğu duyuruldu. Bu proje ile İlçe kamu kuruluşları, İlçe STK'ları, konu hakkında deyimli kişiler, Semtlerinde sevilen+sözü dinlenene Abileri, Ablaları, Anneleri proje içinde belli bir hiyerarşi, çalışma proğramı dahilinde UYUŞTURUCU VE BAĞIMLILIKLARLA  etkin mücadele işbirliği yapılacak.

 

Fatih kaymakamı Sayın Ahmet Ümit Ülkemizin, Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığını, istikballerini hedef alan bu bağımlılıklarla mücadelede Aile+mahalle+devlet işbirliği ile başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz dedi.

 

Bizlerde mümkün olan her yerde konuyu milli+manevi sorumluluk olarak gördüğümüzü, Gereğini ibadet şuuruyla yapacağımızın bilinmesini isteriz.  

Milletleri Sağlıklı nesiller istikbale taşır, Toplusal dayanışma olmazsa resmi müdahalelerle fazla yol alınamadığını gördük, Yetkili kurum temsilcilerini halkımız bilgilendirmeli, Çevresindeki uyuşturucu baronlarını, onların ayak takımlarını Fatih kaymakamlığına ve Emniyet müdürlüğüne ihbar etmesi vatandaşlık görevidir.

Bu konularda ihbarlar gizli tutulmakta, siz beyan etmedikçe adınız istenmemektedir. 

Lütfen duyarlı olalım. Vatandaşlık görevimizi gelecek nesillerimiz adına yerine getirelim



 

HIRSIZLIK YAPANLARIN %50'Sİ UYUŞTURUCU MÜPTELASI HABERİ

 


İslam'da uyuşturucu ve bağımlılık




 

UYUŞTURUCU ALAN GENÇ KENDİNİ YAKTI HABERİ

 


Uyuşturucu Bağımlısı Gencin Hazin Sonu - Adana



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum