SİGARA İÇMEYE SON

Zihninize işleyerek hayatınızı değiştirecek subliminal mp3’ümüz yardımıyla sigara içmeye sonsuza dek son verin ve sağlığınızı geri kazanın! SİGARA İÇMEYE SONSUZA DEK SON vermek istiyor musunuz?

SİGARA İÇMEYE SON
20 Kasım 2015 - 17:47

Uzun zamandır sigara içiyor, bırakmakta zorlanıyor ve biraz yardım mı istiyorsunuz?

Daha önce başarısız sigara bırakma denemeleriniz oldu mu? Belki bir süre bıraktınız, ama kontrolden çıkaracak bir şeyler oldu ve tekrar mı başladınız?

Sağlık risklerinden endişeleniyor ve bu riskleri azaltmak mı istiyorsunuz? Örneğin; kalp krizi, akciğer hastalığı, astım, kanser?

Pahalı ilaçlar ya da nikotin bantları yerine iradenizi artırmak ve zihninizi güçlendirmek mi istiyorsunuz?

Daha sağlıklı bir yaşam sürmek ve ciğerlerinizi temizlemek mi istiyorsunuz?

Sigarayı bırakmayı muhtemelen daha önce denediniz ama başaramadınız, veya asla bırakamayacağınızdan endişeleniyorsunuz. Böyle olmak zorunda değil, herkes sigarayı bırakabilir! İşin sırrı, önce sizin gerçekten sigarayı bırakmayı istemeniz ve iradenizin olması. Böyle değilse hiçbir sigara bırakma programı ya da nikotin bantı fayda etmez.

Sizin için yardım burada. Albümümüz bilinçaltı zihninizi sigarayı bırakma amacınızla hizalar, planınıza sadık kalmanız için iradenizi artırır ve zihninizi yeniden programlayarak sigarayla ilişkili alışkanlıklarınızı geçmişte bırakır ve sizin için bu iş kolaylaşır. Aşağıda albümün size nasıl yardımcı olacağını okuyabilirsiniz:

Bilinçaltı zihninizi sigaraya son verme amacınızla hizalayarak kararınızı 100% uygulamanızı sağlar.

Subliminal şiddetli isteğinizin sıklığını ve yoğunluğunu azaltır.

Ayartmalara karşı koymanız için zihin gücünüzü ve iradenizi geliştirir ve krize karşı güçlü olursunuz.

Sigara içmeye geri dönme ataklarını azaltır, sigaraya kolayca son vermenizi sağlar: bu sefer sonsuza dek içmeyi bırakmanız için katı bir zihin kalıbı geliştirir.

İçinizde başarıya engel olan zihinsel kalıpları, sınırlı inançları temizler ve başarı şansınızı artırmak için bilinçaltı zihninizi sigarayı bırakma amacınızla hizalar.

Bu albümü pahalı nikotin bantlarına, hipnoz seanslarına vs. alternatif olarak kullanın.

Eğer daha önce yardım almadan sigarayı bırakmayı denediyseniz ne kadar zor olduğunu ve içmek için duyulan isteğin ne kadar şiddetli olduğunu bilirsiniz, özellikle stresli günlerde! Bu albüm size şiddetli arzuları yenmeniz için yardım edecek ve başarı şansınızı artıracaktır.

 

Nikotin bantları, ya da diğer sigarayı bırakmaya yardımcı ürünler gibi bu albümde mucize bir tedavi değildir. Subliminal mp3, sigara ataklarınız azaltmak, size güçlü bir irade vermek ve başarmanız için zihninizi güçlendirmek için yaratıldı. Eğer gerçekten sigaraya son vermek istiyorsanız, bu subliminalla avantaj yakalayın ve sigarayı kolayca bırakabilmek için zihin gücünüzü geliştirin!

 

Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın

Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.

 

 

Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir

Ben sigara içmeyen biriyim.

Sigara içmeye son vereceğim.

Sağlığıma çok değer veriyorum.

Sigaraya son vermek kolay.

Sigara içmeye son vermek istiyorum.

Sigara içme alışkanlıklarıma son vereceğim.

Bedenime saygı duyuyorum.

Zihnim kontrolüm altında.

Şiddetli arzularım ve dürtülerim tamamen kontrolüm altında.

Ayartmalara karşı güçlüyüm.

 

Diğer programlar için tıklayınız

YORUMLAR

  • 0 Yorum