Fatih belediyesi Güney Afrika (Cape Town-Johannesburg) gezisi sona erdi

Güney Afrika (Cape Town-Johannesburg) şehirleri teknik inceleme Tanıtım ve Temas programı adı altında üst düzey yönetici ve meclis üyelerinden oluşan bir heyet gezisini tamamlayarak yurda döndü

Fatih belediyesi Güney Afrika (Cape Town-Johannesburg) gezisi sona erdi
15 Aralık 2014 - 03:39

Fatih belediye başkanlığı tarafından tertip edilen Güney Afrika gezisine  katılan Fatih Belediyesi  başkan yardımcıları, Akp Meclis üyeleri, Chp meclis üyeleri Cape Town'un gezilmesi gereken yerlerini gezerek tecrübelerine katkı sağlamış oldular.

Daha önce yayınladığımız gezi listesinde adı geçen Başkan Mustafa Demir geziye katılmadı, 43 kişilik listedeki katılımcılardan bazıları İş-Sağlık mazeretleri nedeniyle geziye katılmadılar.

Bu arada Cape Town Belediye Başkan Yrd. Alderman Ion Neilson ile Fatih Belediye Meclis Üyeleri tanışma, istişare toplantısına katıldılar.

Burada kendi gurupları adına söz alan Akp sözcüsü (Bizler Yeni Türkiyenin kurucusu Recep Tayyip Erdoğanın partisini temsil ediyoruz) diyince, Chp Gurubu adına konuşan Soner Özimer Sözlerine; Bizler Türkiye Cumhuriyetini Kuran, Mustafa Kemal Atatük'ün kurduğu partinin temsilcileriyiz dedi.



Videodan gördüğümüz kadar gerğin bir ortam oluşmuş, Bu konudaki yorumları katılımcıların dönüşünde öğreniriz herhalde.

Bilhassa sosyal medyada ve Yerel haber sitelerinde gezinin masraflarının tamamının Belediye bütçesinden karşılanmasının doğru olmayacağını, Daha doğrusu tercih edilen ülke ve şehirlerin Belediye yöneticilerimizin ufkunu genişletecek yerler olmadığını yazmıştık.

Çünkü hala Güney Afrika Cumhuriyetinde Ortaçağdan kalma ırkçılık hayata hakim, Ülkenin gerçek sahipleri zenciler sözde özgür, ekonomik olarak köleliklerine devam ediyorlar.



Bir tarafta gökdelenler diğer tarafta Teneke baraka mahaleler ve insan yaşamını imkansız kılan pislik işte Cape Town

Fatih belediyesi geçen dönemlerde de Güneyafrika Cape Town gezileri düzenlemişti.

Bir dilerdikki İskandinav ülkelerine gidilseydi, kanadaya gidilseydi, Medenin dünyanın ne kadar gerisinde olduğumuzu meclis üyelerimiz Başkan yardımcılarımız idrak etmiş olacaklar, Günümüzde gündemde olan Fatihinin dönüşümünde ilmi, insani, kültürel, evrensel hukuka uygun bir fatih'in temellerinin atılmasına imkan olacaktı diyoruz.



Yoksa Milletin parası ile geziye gidiliyor demek istemedik, Böyle bir baskı meclis üyelerimizi, Bilhassa Chp meclis üyelerini çok rahatsız etmiş olduğunu görüyoruz.

Gezinin son günlerinde Chp melis üyesi Aynur Çolak'ın çektiği, Chp Meclis üyesi Soner Özimer'in Cape Town Belediye Başkan Yrd. Alderman Ion Neilson ile yapılan görüşmedeki videosunu ve masajını aşağıda yayınlıyoruz.

 

DEĞERLİ ARJKADAŞLAR DOSTLARIM. 

BİZİ ORADA ARAYIP YANIMIZDA OLDUĞUNU BELİRTEN,DESTEK OLAN ,BİZLERE GÜVENDİKLERİNİ BİLDİREN , ARKAMIZDAN DEDİKODU YAPAN BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZE KARŞI BİZİ SAVUNAN TÜM DOSTLARIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLER. 

BU VİDEO NUN ÇEKİLDİĞİNDEN HABERİM YOKTU AYNUR HANIMA AYRICA TEŞEKKÜRLER. 

AKP LİLER ŞİMDİKİ CUMHURBAŞKANININ ÖZELLİKLERİNİ ANLATIP TÜRKİYEYE ÇAĞ ATLATAN BİR CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. 

BİZ DE CHP NİN KURUCUSUNUN VE TÜRKİYE'NİN KURTARICISININ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLDUĞUNU SÖYLEDİK. 

KORKMADAN HER YERDE DE SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ. 

DEDİKODU DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ.

BİLİYORUZ Kİ DEDİKODUYLA KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK.

BİZ ÇALIŞACAĞIZ HER ŞEYE RAĞMEN.PARTİMİZİ YIPRATMAK İSTEYEN DEDİKODUCULARA RAĞMEN. 

DOSTLARLA EL ELE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ HER TÜRLÜ DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAH (BEDBAHT) LARA RAĞMEN. DEĞERLİ DOSTLAR İYİKİ VARSINIZ.



Cape Town Belediyesi'ni ziyaret ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Belediye Başkan Yardımcısı Alderman Ian Neilson bizleri ağırladı. Bel.Başk.Yard.'na, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Soner ÖZİMER grubumuz adına bir hediye takdim etti.



 

KONU HAKKINDAEVVELCE YAPTIĞIMIZ HABER

YORUMLAR

  • 0 Yorum