Belediyeden mHP'ye Pankart operasyonu

Fatih belediyesi personelinin Akp bayrak ve Afişlerinin nöbetini beklerken, Bilhassa MHP ve SP bayraklarını pankartlarını sökmesi her seçimde gördüğümüz rutin müdahale olduğunu bu seçimde görüyoruz

Belediyeden mHP'ye Pankart operasyonu
21 Ekim 2015 - 05:48

1 Kasım seçimlerine on gün kala Fatih belediyesi ekipleri geceleri gizlice diğer siyasi partilerin bayrak, flama , pankartlarını söktüğü tespit edildi.

 

Bu konuda evvelki seçimlerde deneyimi olan MHP Fatih ilçe başkanlığı gönüllüleri Sabahlara kadar bayrak ve pankartlarını gözetlemek zorunda kaldı.

 

Fatih belediyesi taşarön personeli dün gece bayrak, pankart operasyonuna çıkmış MHP bayrak ve pankartları kesilmeye başlandığı tespit edilince Bir gurup MHP gönüldaşı olaya müdahale etti, Suç üstü yakalanan personel partililerce alıkonularak polis çağrıldı. 

 



 

Olay yerine gelen MHP Fatih ilçe başkanı Ali Dinçer Çolak ve yönetimi belediye personelinden şikayetçi oldu.

Belediye personeli yaptıkları işin farkında değil ki onlarda kendilerine müdahale eden MHP'li vatandaşlardan şikayetçi oldu, kendilerine darp edildiğini idda etti. Sabaha kadar karakolda ifade veren MHP yetkileri, Akp suç üstü yakalanmıştır, Bunu her seçim zaten yapıyorlar, Demokratik bir yarış yapıyoruz, Fakat iktidarın maddi manevi gücünü kullanan Akp'liler "Hem suçlu hem güçlü" tabiriyle  hukuksuz uygulamalarına devam ediyor.

Taraflar birbirlerinden davacı olarak ifade verdiği karokoldan sabaha karşı çıkabildiler.

 



 

Bizimde her seçim gördüğümüz bu hukuksuzlukları haber yapmamız Akp için caydırıcı olmadığını görüyoruz, Bu konudaki en büyük zaafın kanunların uygulanmasında büyük zaafiyet olmasından kaynaklanmaktadır.

 



 

Halbuki siyasi parti bayrakları ayını Türk milli bayrağı gibi koruma altındadır, Aynı cazai hükümler siyasi bayraklar içinde geçerlidir, Mülki idarecilerimizden hukukun adil uygulanması için bizde ricada bulunuyoruz.

İlçemizdeki binlerce hukuksuz uygulamayı, Bilhassa tarihi eserlerin tahribatında, İmar hukukuna aykırı yasadışı yapılanmada müdahale ettiğimiz onlarca suç duyurusundan maalesef netice alamadık.

Şu an dahi ilçede binlerce hukuksuz, imar mevzuatına aykırı, Bilhassa otelleşme hız kesmeden devam ediyor, Ruhsatsız işletmeler çeşitli hülle oyunları ile ticari faaliyetlerine devam ediyor.

Artık son çare nedir diye sorduğumuzda Seçim ve değişim umudundan başka söylenecek söz bulamıyoruz.

 





BELEDİYE PERSONELİ BAYRAK SÖKMEKTE KULLANDIKLARI HİZMET ARACININ CAMININ KIRILDIĞINI İDDA ETMESİNE RAĞMEN FATİH İLÇE YÖNETİCİLERİNİN BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL, MEVCUT CAMIN NEREDE NASIL KIRILDIĞINI BİLMİYORUZ DEDİLER

Olaya şahit olan bazı vatandaşlar bu camın münakaşadan sonra kırıldığını gördüklerini idda ettiler, karakola gidip şahitlik yapın dendiğinde "Sen aklınımı kaçırdın Biz nasıl şikayetçi oluruz hayatımızı söndürürler diyerek korkularını dile getirdikleri iddia edildi.



 



YORUMLAR

  • 0 Yorum